2013. február 18., hétfő

Végleges búcsú innen és egy kis vallomás

Sziasztok!

Mint a cím is mutatja de már ez nem újdonság de mégis ismét írok erről pár sort. Azt ugye látjátok is, hogy a blogjaim bezártak, lehet, sőt biztos akad is aki még örül is neki, hát egészségére nem mintha annyira érdekelne, de ahogy látom, akad még aki azért olvasná őket és kaptam is pár emailt tőletek ezzel kapcsolatban.
Így hát úgy döntöttem, az eddigi befejezett történetek és amik abbamaradtak azok a blogok is nyitva lesznek aki esetleg szeretne benézni.
Azthiszem ennyi jár azoknak akik végig itt voltak velem. Épp ma nézegettem a blogokat és nosztalgiáztam picit. Eszembe jutott a kezdet, és hogy milyen sokan is fordultatok meg itt ezek bizony az évek alatt mióta elkezdtem az első blogot. És amiért nem győzök hálás lenni, nagyon sokatoknak ennyi történetről nehéz is lenne mindenkit név szerintem említeni de remélem tudjátok, hogy Rólatok van szó. Rólatok, akik a legelejétől itt voltatok, azok akik akár később vagy nem olyan régen csatlakoztatok és akik hol időnként, hol mindig megtiszteltek a véleményetekkel.
Ezért is jövök főleg nektek egy kis vallomással is, bár lehet, hogy újat nem mondok, a csajoknak például rögtön leesett a dolog, ahogy a blogot meglátták.
Nem is tudom több oka is volt, hogy egy teljesen más néven kezdtem az új történetet.
Van amit nem írok le okot, hogy miért is de természetesen és ezt ki is hangsúlyozom nem az az oka, hogy már nem szeretem Robot és Krist. Erről szó sincs. Bár sajnos egy két blog ha akad ami még a jó kis RS történetet ír, Lillu vagy akár Beus :) őket olvasom is és ahogy tudok a fb-s RS oldalunkon is vagyok és még mindig imádom őket, de így, hogy már mint írni róluk, nemtudom azthiszem ebből én már kinőttem. Az új történetnek pedig más oka is volt.
Imádok olvasni, és van számomra három fantasztikus történet ami ösztönzőleg is hatott és rengeteg ötletet kaptam így lett meg a Vágyak Manhattanje című történet.
Igen ami szintén tőlem származik, de ezúttal már Angelheart néven.
Több oka is volt, miért így kezdtem el és nem az eddigi nevemen. Ezeket még most is tartom, de ahogy elnézegettem ezeket a blogokat ma, és ahogy kaptam emaileket rájöttem, hogy hiányoztok akik mindig és már a vége felé itt voltatok. Akik mindig várták a frisseket ezért is döntöttem úgy, hogy ezt leírom. Hogy már az elején ezt kellett volna. Hátha azért mégsem voltak az eddigiek olyan rosszak, nekem sokat jelentettek és szerettem, szeretem őket és titeket is, így mivel így mint Lizzyke és a RS sztorik véget értek ha netán ezek után akad aki szeretne mást olvasni, és esetleg nem tartja vissza az olyan előítélet egy történettől, hogy nem RobSten, na igen nem vagyunk egyformák és persze akit egy ilyen történet nem érdekel szíve joga, de hátha akad akit érdekelne az most már tudja, hogy hol talál meg.
Ezzel az egésszel kapcsolatban pedig egy kis mondanivaló esetleg azoknak, vagy annak? - mert biztos akad olyan akitől olyan szép hozzászólást kapnák, neki/k üzenem, hogy ne is fáradjanak azzal, hogy megírják. Akad olyan aki utál, vagy ilyesmi nos ezekre nem éppen vagyok kíváncsi szóval kíméljen meg és magát is. Ismét, nem először kihangsúlyoznám, hogy nem készülök írónak meg ilyesmi, nekem is vannak hibáim, ez csak amolyan elfoglaltság, szórakozás nekem és igen akad akinek netán tetszik és aminek örülök, szóval akinek nem tudja mit szoktak erre mondani. Senkinek sem kötelező.

Hát nagyjából ennyi lett volna. és sajnálom, hogy csak most írom le. De ha akad még aki be szokott bármelyik blogra is nézni és nem tartja vissza egy történet ami véletlenül éppen nem RS, de én imádom és nemrégen indult az most már tudja hol talál meg:És a régi blogok: Labyrint, a Novellák, Lion and Lamb love, Sweet sensations és a Prohibited Passion blogok amik nyitva maradnak és amiket bármikor lehet olvasni. 

A három teljesen kész történet Lion, SS és Labyrint pedig még ahogy időm engedi majd könyv formában is meglesznek. SS ezen verziója már épphogy meg is van :)

Szóval köszönök szépen Nektek mindent (L) 
Lizzyke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése