2011. január 8., szombat

42.fejezet





42.fejezet



/Kristen/




Elhangzottak a szokásos kérdések, amikre hatalmas és boldog mosoly kíséretében igennel válaszoltunk. Szerelmemmel egymás ujjára húztuk a gyűrűket, miközben fogadalmat tettünk egymásnak. Örök szerelmet és hűséget esküdve egymásnak, a pap engedélyével megtörtént első hitvesi csókunk.

Szerelmem boldogan zárt a karjaiba, míg nyaka köré kulcsoltam a karjaim, miközben ajkunk csókba forrt össze. Gyengéd, mégis romantikus volt csókunk, miközben a háttérzajt a vendégek nevetése és tapsolása adta meg.

Nagy nehezen elszakadtam a férjemtől. A férjemtől. Még alig tudtam elhinni, hogy annak a férfinak a felesége vagyok, aki az életet jelenti számomra.

És hogy képes volt ezt megszervezni teljes titokban, amiért persze még számolok vele.

Rögtön sorban álltak a családtagjaink, hogy gratuláljanak nekünk. Végre ismét átölelhettem a szüleimet, a bátyámat, Claire-éket, és ami még boldogabbá tett, hogy Nikki és Nick is itt voltak. Kéz a kézben.

A gratulációk és ölelések sora után jött az első tánc, ami a miénk volt.

Szerelmem - és most már férjem - ismét a karjaiba zárt.

- Ezért még számolunk, jól összeesküdtetek ellenem - suttogtam a fülébe.

- Nem ellened, érted. Tudod, azért bennem volt a félsz - mondta, mire kérdőn néztem rá. - A házasságról még nem beszéltünk, és féltem, hogy nemet fogsz mondani, mert korainak tartod, vagy mert nem akarsz hozzám jönni.

- Hogy gondolhattad ezt? Életem legszebb meglepetése volt. Valóban ez volt az utolsó dolog, amire gondoltam volna. És hogy ne akarnék hozzád menni? El sem tudnám képzelni más mellett az életem. Nagyon szeretlek - mondtam.

- Én is téged. Köszönöm, hogy a világ legboldogabb emberévé, most már férjévé tettél.

- Engem pedig te tettél a legboldogabb nővé a földön, és feleséggé - mondtam, majd ezúttal én hajoltam ajkaira.

Nyelvünk érzéki táncba kezdett, miközben szorosan egybeolvadva táncoltunk. A pillanat varázsa azonban hamar elillant.

Apa kért le egy tánca újdonsült férjemtől, aki szintén boldogan gratulált. Apa után Cameronnal, Tommal, Kellannal és jóformán mindenkivel táncoltam.

Akárcsak Rob, aki az édesanyjával, az enyémmel, Liziékkel, és Ashleyékkel is. Majd végre visszakaptam őt. Rövid ideig élvezhettük, mert itt volt az ideje felvágni a tortát

Szerelmem viszont megnyugtatott, hogy egy egész élet és örökkévalóság áll előttünk, hogy együtt legyünk.

A torta és a fogadás után sikerült egy kicsit beszélgetni a családunkkal. Én főleg Nikkiékre voltam kíváncsi. Elárulták, hogy nagyon is jól áll a kapcsolatuk, és hogy Nick hamarosan ideköltözik, hogy ne legyen ekkora távolság köztük. Jó ilyen boldogak látni őt azok után, amit értem, értünk tett.

Hónapokkal ezelőtt, ha valaki azt mondja nekem, hogy ha férjhez megyek, nem Nick lesz az, hanem az öccse, biztos a képébe nevetek. Kiszámíthatatlan az élet. De minden egyes percért hálás vagyok a sornak, főleg, hogy mellém vezényelte őt, akit most fogadtam férjemmé.

- Azt hiszem, ideje megszöknünk - súgta a fülembe Rob.

- Én benne vagyok - gondoltam az előttünk álló éjszakára, ami végül is a nászéjszakám.

- Egy kicsit elraboljuk a menyasszonyt - lépet mellénk rögtön Ashley és a lányok.

- Ne is ellenkezz, bátyó, rögtön visszakapod - nyugtatta meg Vic Robot.

Egy csókot nyomtam ajkaira, majd a lányok után mentem.

Levettem a csodás ruhám, amiben életem legszebb perceit éltem át, majd a lányok egy igen szexi és csábos fehérneműt adtak rám, egy szintén szexi kis ruhával.

Nem sokkal később visszatértünk szerelmem mellé.

Az ifjú pár szökésére persze mindenki felfigyelt. Elköszöntünk tőlük, majd őket magunk mögött hagyva indultunk el kéz a kézben sétálva a parton. Viszont ismét fogalmam sincs, hová.

- Hamarosan meglátod, szívem - mondta Rob, majd megállt, a karjaiba vonva egy őrjítő csókban részesített, amit örömmel viszonoztam.

És igaza lett.

Nem sok séta után ismét fényeket láttam, amik gyönyörűen világították be a csodás éjszaka sötétjét.

Ismét egy szép sátorszerűség volt, de ezúttal kicsit más. Egy baldachinos sátor képe tárult elénk. Közelebb értünk, és a látvány fantasztikus volt.

Középen egy párnák sokaságából késztett ágy, jégbe hűtött pezsgő, millió rózsával díszítve mindez.

Hirtelen megszólalni sem tudtam.

- Na, mit gondolsz? - suttogta a fülembe csábítóan Rob, miközben hátulról a karjaiba zárt.

- Ez gyönyörű - böktem ki nagy nehezen. - Szeretlek - fordultam felé.

- Én is téged. Örökké - mutatott a mindkettőnk által viselt ékszerre, melyet első Párizsi látogatásunkkor a búcsúnknál adtunk egymásnak, már akkor örök szerelmet esküdve.

Egy csókkal pecsételtünk meg vallomásunkat, majd beljebb mentünk. Leültünk, majd rögtön Rob karjaiba bújva koccintottam vele a házasságunkra és az ezzel járó boldogságunkra.

Elfogyasztottuk a pezsgőt, majd szerelmem egy csókért hajolt felém. Rögtön tudtam, mi következik, és olyan izgatott lettem, mint aki most először készül szeretkezni valakivel.

Ez részben így van, hiszen, most először leszek úgy az övé, hogy már a felesége vagyok.

Boldogan viszonoztam a csókjait, miközben kínzóan lassan, milliónyi érintés közepette szabadítottunk meg egymást a ruháinktól.

Ő már szinte ruhátlan volt, mikor lehúzta rólam a ruhát. Figyeltem a tekintetét, amivel végigmustrálta a rajtam lévő ruhadarabot, amit a lányoktól kaptam. Közben nagyot nyelt.

- Észveszejtően nézel ki - mormolta, majd a nyakam kezdte el kényeztetni, közben kezei a combomon jártak.

Láttam rajta, hogy tétovázik, levegye-e rólam a számára igencsak vonzó darabot, majd óvatosan megszabadított a fehérneműtől.

Pillanatok alatt szedtem le róla a boxerét, ezzel magam elé tárva vágyódó testrészét.

Felülve rögtön az ölébe ültetett, miközben egy vérforraló csókban egyesültünk. Kezei eközben a melleim kényeztették, kicsalva belőlem egy-egy sóhajt.

Mikor lejjebb csúsztak ujjai, egyenest belém csúsztatva őket, a sóhaj sikollyá alakult. Hátravetett fejjel tűrtem ujjai kényeztetését, amik egyre hevesebb tempóban űztek a mindent elsöprő robbanás felé, miközben ő elé táruló melleimet kényeztette.

Testem megremegett a kéjtől, amit az ujjai által okozott gyönyöröknek köszönhettem, majd lihegve borultam a vállaira. A nyakába csókoltam, majd kicsit lejjebb csúszva az ölében kezembe vettem férfiasságát.

Amint mozogni kezdtem rajta, egyre hangosabb morgásféle hangokat hallottam tőle. Mikor már robbanni készült, nem haboztam tovább. Elhelyezkedtem az ölében és magamba vezettem.

Hátravetett fejjel egyszerre nyögtünk fel, az édes és kéjes érzéstől, amikor testünk egyé forrt. Néhány pillanatig nem mozdultunk, csak kiélveztünk az érzést. Majd megmozdítva a csípőmet lassan mozogtam rajta, miközben csókjainak próbáltunk elfojtani hangjainkat. Igaz, senki sem volt a közelben.

Lassú mozgással kínoztam őt és magamat is, majd a fenekem alá nyúlva ösztönzött és segített a gyorsabb mozgásban, miközben nyelve a melleimre siklott.

A következő pillanatban fordított a helyzetünkön, a puha párnák közé fektetve fölém került, miközben tovább mozgott bennem.

Néhány őrjítő lökéssel a mennyekbe repített mindkettőnket, és csókokkal igyekeztünk lenyugtatni vágytól és szenvedélytől felhevült testünket.

Robnak azonban erre is megvolt a terve.

Egy pillanatra sem hagyta el a testem, miközben felállt velem, és az óceán felé sétált.

Lágyan ölelte körül összeolvadt testünket a hűs, mégis kellemes éjszakai víz, miközben a hold fénye ragyogta be az eget.

Megmozdítva a csípőmet férfiassága ismét tettre készre keményedett bennem, és nem habozott újabb és újabb tűzijátékok felé sodorni mindkettőnket.

A vállaiba kapaszkodva mozogtam rajta, lábaimat a dereka köré kulcsoltam. Édes csókjaival még közelebb repített a mennyekhez.

Nem számolva hányadik csúcsra jutottunk fel, mikor kielégülten és boldogan omlottam a karjaiba, nem is sejtve hogy az éjszakának korán sincs vége.

Szerelmem kihúzódott belőlem, majd egy kis úszkálás után a partra mentünk, ahol a hűs tengerparti homokba fektetett. Végigcsókolta a lábam, a hátam, majd a nyakamon éreztem mámorító csókjait, miközben hátulról hatolt belém ismét.

Felnyögtem, amint ismét magamban éreztem. Heves lökésekkel ajándékozott meg, amitől a homokot markoltam, miközben ő a nyakamat szívogatta.

Egyszerre léptünk át ma éjszaka már sokadjára a földi paradicsomba. Kiszállt belőlem, majd verítéktől nedves, és most már homokos testemet az övére vonta.

Egy csókban forrtunk össze, ami nyelvünk egymásra találásával egyre szenvedélyesebb lett. A karjaiba kapott, majd a tenger csodás vizében lemosdatva egymást mentünk a sátor felé, ahol egész éjjel kimerülésig szerettük egymást.



A reggel férjem ölelő karjaiban ért, miközben a nap feljött a horizonton aranysárgába burkolva a felhőket, én pedig boldog mosollyal az arcomon néztem Robot, aki immár a férjem, és akivel az idők végezetéig együtt leszünk.






Tessék komizni :)

7 megjegyzés:

  1. Szia Lizzyke!
    Erre a fejire megérte várni!Gyönyörű,romantikus,szenvedélyes...
    Köszi!Élmény volt olvasni,hogy ilyen boldogok!

    VálaszTörlés
  2. Szia!!
    Fhuu ezt az esküvőt már szerintem sokan várták....:D
    nagyon jjóó lett és nagyon romantikus éss hát áááááá :)))
    várom a kövit....
    puszzi :-)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó lett élmény volt olvasni csak így tovább!nagyon várom a kövit,de ez a feji tényleg csúcs volt! üdv Marika

    VálaszTörlés
  4. Lizzyke!
    Ez nagyon szép lett:)
    Gyönyörű volt az esküvő, és hogy ezt így meg tudta szervezni Rob a többiek segítségével, nem csodálom, hogy Krisnek leesett az álla:)
    Várom nagyon a kövit.
    Puszi Judit

    VálaszTörlés
  5. Hát ez nagyon de nagyon jó rész volt.Alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  6. Hali!

    Nagyon nagyon tetszett, nagyon szuperül megírtam. Nagyon várom a folytatást.

    Pusza:D

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Ez olyan júúúúúúj de jó fejezet lett!
    Nem csodálom hogy benne volt a félsz! Meglepetés esküvő tényleg parás egy kicsit!
    Remélem tényleg az idők végezetéig együtt lesznek!
    Várom a következőt, mert van egy sejtésem, hogy a házaséletet sem kerülik el a bajok!

    VálaszTörlés